maanantai 2. tammikuuta 2023

Mitä uusi vuosi tuo?

Aloitan uuden vuoden jälleen hieman epävarmoissa, mutta toiveikkaissa, tunnelmissa. Rekrykoulutukseni loppui ajoissa, sillä aloitan uudessa työssä. Työpaikalla tulen olemaan hyvin voimakkaasti itse vastuussa töistäni, ja siitä, kuinka paljon niitä saan, sillä tarkoituksena olisi tuottaa erilaisia taitoihini sopivia palveluita. Toki teen ainakin alkuun varmasti myös yrityksen sisäisesti töitä ja suunnittelen yritykselle itselleenkin materiaaleja, mutta mikäli haluan pidempään tehtävissä olla, tulisi minun alkaa myymään palveluitani ja konsultointiani tehokkaasti.

Muutos tähän tapahtui jälleen melko nopealla aikataululla ja tämä tarkoitti minulle useisiin paikkoihin muutoksesta ilmoittamista ja tulen vielä myöhemmin varmasti selvittelemään tätä muutosta eri tahojen kanssa lisää. 

Vaikka nyt aloitankin uudessa paikassa, pidän silti silmäni avoinna ja etsin jotain varmempaa tulevaisuutta ja mahdollisuuksia. Minulla on avoinna muutama hakemus, jotka ovat kiinnostavia paikkoja ja odotankin, niiden etenemistä uusia töitä tehdessäni. Jokainen työsuhde toivottavasti silti vie minua eteenpäin kohti sitä unelmatyötä ja toiveuraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiireen hallintaa

Elokuun lopusta alkaen elämäni on alkanut keräämään vauhtia ja nyt töidenkin puolella tehtäviä tuntuu pikkuhiljaa jo riittävän. Toistaiseksi...