maanantai 12. joulukuuta 2022

Joulun odotusta ja valmistautumista

Tällä kertaa pidän taukoa työnhakuun liittyvistä aiheista ja kerron hieman vapaa-ajan puolella olevista tapahtumista ja tehtävistä. Jotkut saattavat liittyä työnhakuun, mutta suurin osa ovat vain vapaa-ajan arkea.

Lumen tultua ympäristö alkaa jo tuntua jouluiselta ja ehdin viimeinkin viikonloppuna kaivaa esille joulukoristeita ja joulukuusen, jotta sisälläkin näkyy jo joulun odotus. Koira on myös piristynyt lumen tultua ja ollaan päästy pari kertaa päivässä huomattavasti reippaampia lenkkejä.

Olen edelleen aktiivisesti harjoitellut koodausta ja kerrannut kieliosaamistani. Koodauksen osalta alan jo huomaamaan tuloksia, sillä pystyn käyttämään koodia ja ymmärrän sen päälle jo mielestäni melko hyvin. Kielten osalta olen sovelluksen tarjoaman ruotsin kurssin suorittanut ja siirryin suoraan espanjan kertaamiseen. Espanja tarjoaa minulle vielä haasteita, sillä en kieltä ole opiskellut kovin pitkään alun perinkään. Ruotsia kerratessani sen sijaan sain hyvin itsevarmuutta osaamistani kohtaan ja yllätyin, kuinka hyvin kieltä lopulta ymmärrän ja pystyn edelleen muistamaan.

Koristeluiden ja siivouksen yhteydessä alkaa heräämään jo joulumieli ja eipä siihen lopulta taida enää pitkä aika ollakaan. Kun tekemistä riittää, aika juoksee. Joulun tehtävälistaan kuuluu tietenkin myös perinteinen lahjojen hankinta ja korttien teko prosessi, joka kaiken muun keskellä voi hieman stressata, mutta tarjoaa myös toisenlaista ajateltavaa.

Pitkän tauon jälkeen olen myös alkanut käymään aktiivisesti meille sopivissa Karva-kaveri vierailuissa ja olen mukaan testauttanut jo perheen toisenkin koiran. Joulun aikana on enemmän tapahtumia ja meille tapahtumat ovat olleet sopivia kohteita käydä koiran kanssa rapsuteltavana. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiireen hallintaa

Elokuun lopusta alkaen elämäni on alkanut keräämään vauhtia ja nyt töidenkin puolella tehtäviä tuntuu pikkuhiljaa jo riittävän. Toistaiseksi...