maanantai 22. toukokuuta 2023

Taitojani: Taiteelliset taidot

Reilu viikko sitten oli äitienpäivä ja otin jälleen aikaa korttien tekoon. Tällä kertaa tosin tuo aika oli yöaikaa, sillä päädyin tekemään kortteja Euroviisuja kuunellen. Ilta kului sujuvasti musiikkia kuunnellen. Suunnittelen kortit parhaani mukaan saajan mukaan, koska haluan jokaisen kortin sopivan saajalleen. Lopputuloksena oli kolme mielestäni onnistunutta korttia.
En tähän blogiin julkaise muuta kuin otteita korteista ja jätän loput lukijoiden mielikuvituksen varaan. Saattaa olla, että nämä työt voivat esiintyä tulevaisuudessa portfoliossani.
Näistä kuvista ja sivuillani olevista portfolioiden materiaaleista voi nähdä minun suosimani työskentelymenetelmät. Oma suosikkini on mixed media menetelmät, sillä käytän työssäni usein ainakin kahta erilaista taidevälinettä. Yleisimmin valikoimastani kuluu tussit, vesivärit ja erityyppiset värikynät, mutta minulta löytyy kohtuullinen valikoima myös erilaisia tarroja ja muita liimattavia elementtejä. Näitä muita askarteluun käytettäviä materiaaleja löytyy ajoittain töistäni, etenkin korteista.
Koen piirtotaitoni osana hyödyllistä työkalupakkia, jonka olen vuosien saatossa kerännyt. Piirustustaidot auttavat ideoinnissa ja näiden visualisoinneissa fyysiseen maailmaan. Näin voin myös esittää ideoitani kevyemmällä kynnyksellä muille. En tietenkään luonnostellessa toteuta yhtä yksityiskohtaisia töitä, mutta mahdollisuus tehdä taiteellisempiakin esityksiä voi olla tulevaisuudessa eduksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiireen hallintaa

Elokuun lopusta alkaen elämäni on alkanut keräämään vauhtia ja nyt töidenkin puolella tehtäviä tuntuu pikkuhiljaa jo riittävän. Toistaiseksi...