maanantai 24. heinäkuuta 2023

Kesälomalla osa 2

Kuten jo viime viikolla kävi ilmi, vietän tämän kuukauden lomaillen ja siirryin viikonloppuna kotilomailusta reissailuun. Aloitin matkustamisen Helsingistä, jossa olen nyt ollut viikonlopusta alkaen ja olen päässyt harjoittamaan suunnistustaitojani kaupunkiympäristössä sekä erilaisten julkisten kulkuneuvojen parissa.

Viikonloppu meni ystävää tavatessa ja tänään olen viettänyt päiväni ensin Fazer experience kierroksella ja illasta vielä kävin Linnanmäelläkin. Fazerin kierroksella tuli mielenkiintoisia faktoja Fazerin historiasta sekä tuotteiden synnystä ja näitä asioita käytiin läpi osallistamalla kävijät eri tavoin. Kierroksen aikana pääsi käyttämään laajasti eri aisteja, perinteisen kiertelyn sijaan ja tämä pitää kävijät hyvin kierroksen sisällä.

Huomenna on aika jatkaa jälleen matkaa ja katsotaan, mitä pääsen kertomaan seuraavien viikkojen aikana näistä reissuista.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiireen hallintaa

Elokuun lopusta alkaen elämäni on alkanut keräämään vauhtia ja nyt töidenkin puolella tehtäviä tuntuu pikkuhiljaa jo riittävän. Toistaiseksi...