maanantai 31. heinäkuuta 2023

Kesälomalla osa 3

Viime viikolla olin vierailemassa Helsingissä ja matkani jatkui saman viikon aikana kohti lappia. Kulutin siis merkittävän osan aikaani auton ratissa ajaen. Matka tuntui omalla tavallaan raskaammalta kuin aikaisemmin, vaikka vietinkin matkalla yön hotellissa. Tässä saattoi vaikuttaa se, että päädyin ajamaan eri reittiä kuin tavallisesti, sillä ajoin hieman enemmän idästä kuin tutut reitit. Tämä tarkoitti pienempiä teitä ja tarvetta pysyä tarkkana matkan varrella navigaattorin ohjeiden noudattamista varten.
Matkan varrella olen voinut pysähtyä paikkoihin, jotka ovat kiinnostaneet ja kävin myös mökillämme, ennen kuin käännyin takaisin kohti etelää. Alkuperäisenä suunnitelmana oli käydä mökillä ja golfaamassa, mutta olen golfarina tehty sokerista ja sateiset kelit johtivat kierroksen väliin jättämiseen. Toinen suunnittelemistani kierroksista kuitenkin toteutui Rovaniemellä. Huomenna on jälleen aika jatkaa matkaa ja tällä kertaa auton nokka alkaa osoittaa jo kotia, jossa koirani varmasti odottaa.

Joitain kuvia viime viikolta, jotka sain ladattua koneelleni vasta myöhemmin:
Fazer experience hyötypuutarhasta kuva rypsin joukossa olevasta kimalaisesta

Fazer experience kierros

Helsingin länsiterminaali



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiireen hallintaa

Elokuun lopusta alkaen elämäni on alkanut keräämään vauhtia ja nyt töidenkin puolella tehtäviä tuntuu pikkuhiljaa jo riittävän. Toistaiseksi...